Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kibbeh
- 100 g brown onion, cut into halves
- 600 g lamb mince
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel seeds
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 - 2 tsp sea salt flakes, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 160 g fine burghul
- 80 g water
Filling
- 70 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 30 g brown onion
- 20 g olive oil
- 50 g walnuts, cut into pieces
Green tahini
- 1 garlic clove
- 1 lemon, juice and zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith
- 8 sprigs fresh mint, leaves only (approx. 20 g)
- 120 g tahini
- sea salt flakes, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 80 g water
Assembly
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 588 kJ / 140 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 9.9 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 248.4 mg
Alternatif tarifler
Samosas
1h 35min
Seekh kebabs
50min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Oysters Kilpatrick
15min
Prawn and chicken laksa
40min
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Chocolate pecan pie
1 Std. 55 Min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20 min
Pork vindaloo
2h 20min
Zhoug
10min
Tarator (tahini dip)
5 min