Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried instant yeast
- 310 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 ¼ tsp salt
- 100 g pumpkin, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g red onion
- 1 garlic clove
- 2 tsp Aleppo pepper (see Tips)
- 1 vine-ripened tomato, cut into quarters
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g lamb mince
- fresh mint leaves
- 1 lemon, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 295 kJ / 70.3 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 109.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Three cheese pides
1 godz. 40 min
Berry and cream filo stacks
30 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Toum
15 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Cheese sambousek
1h 45min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Samke harra
35 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min