Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried instant yeast
- 310 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 ¼ tsp salt
- 100 g pumpkin, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g red onion
- 1 garlic clove
- 2 tsp Aleppo pepper (see Tips)
- 1 vine-ripened tomato, cut into quarters
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g lamb mince
- fresh mint leaves
- 1 lemon, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 295 kJ / 70.3 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 109.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Umali
1 Std. 25 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35 min
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Brioche fruit tarts
4 Std.