Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 336.5 mg
Alternatif tarifler
Polenta
25 Min
Milanese risotto
25 Min
Salmon and fennel risotto
30min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Halva semifreddo
7h 30min
Sardines with tomato couscous
55min
Potted baby vegetables
6 godz. 15 min
Mushroom cappuccino
25 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min