Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g full cream milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
- 800 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
veya 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g thickened cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Carrot and coriander soup
30 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1j
Mushroom soup
30 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cream of mushroom soup
20 min