Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 1498 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Achcharu (pickle)
48 Std. 30 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Değerlendirme yok
Dairy free tzatziki
24 Std. 5 Min
Chicken skewers and rice
40min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free plain flour
5 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Gluten free pizza base
35min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Mango and turmeric sorbet
10min