Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 1498 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rice salad
1h
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Chicken skewers and rice
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Chai tea
15 dk
Frozen fruit sorbet
10 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Crumbed fish nuggets
1 godz. 40 min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free pizza base
35min
Lentil hotpot
12h 45 min