Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di polpa di agnello, disossato e a tocchi
- 700 g di acqua
- 4 melanzane (600 g circa), a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di riso
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 4 cipolle a metà
- 100 g di olive nere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Peperoni ripieni
1h 5min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Fagottini verdi al vapore
45min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1h 35min
Sformato di noodle
1 Std. 30 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min