Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di polpa di agnello, disossato e a tocchi
- 700 g di acqua
- 4 melanzane (600 g circa), a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di riso
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 4 cipolle a metà
- 100 g di olive nere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Torta salata multistrato
3 godz. 30 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 Min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Ragù alla barese
4 Std.
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min