Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (isteğe bağlı)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 godz.
Capriolo alla valdostana
1 godz. 45 min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Spezzatino di reale alle olive
1sa 20 dk
Pollo con salsa ai peperoni
55 dk
Pollo alla cacciatora
50 min
Pollo in umido ai funghi
50 min