Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (isteğe bağlı)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min