Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.1 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 242.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocchette di patate
1h 10 min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10 min
Gratin di patate
50min
Praline al cioccolato e wafer
30 min
Cozze ripiene
1h 30min
Polpette di riso
2h
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Cestini di patate e uova tartufati
1h
Salsa ai porcini
20min
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40min
Crêpes ai funghi
1h 50min