Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.1 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 242.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Sformatini di verdure
50 Min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1 Std. 25 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min
Involtini di scottona
1 Std. 10 Min
Crocchette di carne
9 godz.
Spiedini di pollo alla provenzale
45 Min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40min
Anelli di cipolla fritti
35min