Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.1 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 242.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Lasagne di melanzane e tacchino
1 Std. 30 Min
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Crostata salata esotica
2 Std.
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 Min
Insalata capricciosa
30 Min
Crocchette di carne
9 Std.
Involtini di prosciutto
35 Min
Sgaiozzi
3 Std. 30 Min
Polpette di carciofi e scamorza
1 Std.
Involtini al pomodoro
55 Min
Polpette di mortadella
20 Min