Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto
Farcitura
- 500 g di acqua
- 500 g di friarielli o cime di rapa, puliti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 12 filetti di acciughe sotto sale dissalate o sott'olio
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- cucchiaino di sale + q.b.
- 20 - 30 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 107.2 g
- Yağ
- 27.9 g
- Lif
- 10.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con salsiccia
1hod. 50min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Pizza con la ricotta
2u. 40min
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Focaccia a sorpresa
2h
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min