Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di acqua
- 1500 g di cozze fresche pulite
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zafferano
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo in rosso
35 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa di cozze
1 Std.
Pepata di cozze
55min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Cozze alla Medoc
50 min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Cozze al vino bianco
40 Min