Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt, divided
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
veya 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata, drained
veya 3 ½ oz ricotta al forno, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta alla Norma
50 Min
Pasta Primavera
50 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Asparagus Cream Soup
25min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Ratatouille
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Black Beans
30 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Pasta Fagioli Soup
40 Min