Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 30 g Butter
- 350 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 50 g Roséwein
- 400 g Erdbeeren, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 50 g Ricotta
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2061 kJ / 488 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 Min
Lavendelcreme
5h
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 Min
Gurken-Melonen-Suppe
40 Min
Pfirsichschaum
10 Min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 Min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 Min
Bananen-Curry-Reis
45 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Risotto mit Birnen
55 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 Min