Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (2 mm)
- 2 Staudensellerie-Stangen, in feinen Scheiben (2 mm)
- 1 Fenchelknolle, in feinen Scheiben (2 mm), und Fenchelgrün zur Dekoration
- 3 Eier, getrennt
- Butter zum Einfetten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Kerbel, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Magerquark
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 150 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 Tomaten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1h 10 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1hod. 20min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1h 10 min
Brokkoli-Omelettes
35 λεπτ.
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35 λεπτ.
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45 min
Rote-Linsen-Gratin
1hod. 20min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2hod.
Linsen-Auflauf
1hod. 20min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 λεπτ.
Gemüse-Reis-Auflauf
1hod. 20min
Rosenkohl-Auflauf
1hod.