Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
veya light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
veya cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982 kJ / 713 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Cod with citrus butter
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Beef with Mushrooms
30 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Seven Spice Chicken with Rice
35 min
Lamb Stew
50min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min