Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
veya light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
veya cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982 kJ / 713 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Garlic Prawns
30 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Layered Chicken Dinner
1h 45 min
Beef with Mushrooms
30 min
Jacket Potato Mice
1h 20 min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Peking Chicken
45 min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 Std. 40 Min
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min