Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, halved
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ Tbsp dried herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Cod with citrus butter
50 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Meat Stock Paste
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min