Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 150 g tomatoes, quartered
- 50 g fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 15 g galangal (Thai ginger), fresh root, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 8 fresh makrut lime leaves
- 100 g Thai chilli sauce, hot
- 2 fish stock cube (for 0.5 l)
- 1000 g water
- 250 g fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces
- 120 g fresh oyster mushrooms, halved
- 20 g palm sugar
- 100 g fresh clams
- 250 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 20 g fish sauce
- 20 g lime juice
- 3 spring onions, thinly sliced (1 cm)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tom Yum Goong
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Curry Fish
35 min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Clams with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Mushroom Broth
30 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min