Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 150 g tomatoes, quartered
- 50 g fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 15 g galangal (Thai ginger), fresh root, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 8 fresh makrut lime leaves
- 100 g Thai chilli sauce, hot
- 2 fish stock cube (for 0.5 l)
- 1000 g water
- 250 g fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces
- 120 g fresh oyster mushrooms, halved
- 20 g palm sugar
- 100 g fresh clams
- 250 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 20 g fish sauce
- 20 g lime juice
- 3 spring onions, thinly sliced (1 cm)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Sambal Belacan
10 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Tom Yum with Prawns
25 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1j
Kimchi
51h
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Tom Yum Goong
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min