Uyumlu sürümler
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 12.4 g
Alternatif tarifler
Colourful quinoa salad
40min
Tempeh bolognaise
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Mushroom quinotto
30 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Israeli couscous salad
1 godz.
Risoni salad with artichoke and feta
25min