Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dumpling wrappers
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 150 g water
- 300 g plain flour
- ¼ tsp salt
- water, plus extra as needed
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
- 10 g rice wine
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp sesame oil (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Pan-fried pork buns
2h
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Soup dumplings (xiao long bao)
26óra 50p
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Pork and prawn dumplings
55 min