Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Garlic and White Bean Stew
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Aubergine Bhurta
30min
Masala Hake at 55°C
55 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Watercress Soup
25 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min