Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Classic Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre blanc
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Salsa Verde
10 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min