Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Beurre blanc
15 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min