Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Classic Zabaglione
15min
Floating Islands
40min
Béarnaise Sauce
15min
Gazpacho
1h 15min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Yoghurt Dressing
5 Min
Orange Curry Dressing
10 Min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre Blanc
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Roquefort Sauce
20min