Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 160 g Roquefort cheese, in pieces
- 180 g crème fraîche
- 1 - 2 pinches ground white pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1643 kJ / 398 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Emmental Gougères
50 min
Béarnaise sauce
15 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Béarnaise Sauce
15 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Beurre Blanc
20 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min