Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 31.6 g
- Yağ
- 44.6 g
- Doymuş Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 306.8 mg
Alternatif tarifler
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2j 30 menit
Coulibiac salmon pie
2h 40 min
Elly Berryman's plum shortcake
1j
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Fresh tomato tart
40 min
Silverbeet and mushroom calzone
2j
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min