Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 31.6 g
- Yağ
- 44.6 g
- Doymuş Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 306.8 mg
Alternatif tarifler
Leek and ham tart
1h 55min
Asparagus risotto
40 min
Polenta
25 Min
Cauliflower gratin
1 godz.
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Silverbeet and mushroom calzone
2hod.
Ricotta gnocchi
2hod.
Mushroom tart
50 Min
Almond and pear tart
40 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min