Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 31.6 g
- Yağ
- 44.6 g
- Doymuş Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 306.8 mg
Alternatif tarifler
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3sa 25 dk
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Cauliflower gratin
1h
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Peaches in white wine syrup
4h
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Salmon en croute
50min
Mushroom tart
50min