Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi stufati
30 min
Frittata con verdure
35 Min
Spinaci filanti
40 min
Zucchine alla menta
30 min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20 min
Carciofi all'aceto light
45min
Carciofi trifolati
30 min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Cardi gratinati
40 min
Rose di melanzane al tonno
35 Min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h