Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Rose di melanzane al tonno
35 min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Melanzane alla pizzaiola
1 godz. 10 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1u.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Peperoni ripieni
1h 5min
Carciofi trifolati
30min
Frittata con verdure
35 min