Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Melanzane ripiene light
1h
Zucchine alla menta
30 min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Frittata di asparagi selvatici
55 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Frittata con verdure
35 Min
Lattughe ripiene
1h 10 min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Carciofi trifolati
30 min