Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 1 citron jaune non traité, coupé en quatre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- 2 feuilles de kaffir
- 2 queues de langouste, surgelées
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- le zeste d'un combava
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'huile de pépins de raisin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2441 kJ / 584 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10min
Sauce rouille
10min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Cabillaud façon aïoli
1h
Carpaccio de saint-jacques
45min
Langoustines à la vapeur de gingembre
1h 15min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Sardines à la corsica
50min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Tartare de bar
10min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Ragoût de langouste
1h 35min