Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di carote, pelate e affettate a nastro
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 800 g di filetto di coda di rospo a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di zucchine affettate a nastro
- 15 g di capperi sott'aceto ben scolati
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1841 kJ / 440 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 29.4 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Branzino al sale aromatico
55 min
Orata al sale
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Seppie con i piselli
40min
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min