Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min
Zucchine alla menta
30 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Radicchio in saor
3h 45min
Zucchine ripiene di uova
1h
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1h 5min
Salmone all'arancia con agretti
40 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min