Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi all'aceto light
45 dk
Flan al salmone affumicato
45 dk
Insalata di polpo e zucchine
1sa
Contorno di finocchi con panure al timo
35 dk
Zucchine ripiene di uova
1sa
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Peperoni ripieni alla feta
55 dk
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 dk
Zucchine alla menta
30 dk
Gamberoni zafferano e arancia
30 dk