Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo e zucchine
1h
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Gamberi al balsamico
30 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Zucchine alla menta
30 Min