Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla rossa in quarti
- 15 g di bacche di goji
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchine a tocchetti (0,5 cm)
- 190 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 150 g di cous cous precotto
- menta fresca, le foglioline lavate (a piacere)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1173 kJ / 280 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 34.7 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di ceci al curry (vegan)
35min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 min
Lenticchie all'indiana
35min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40 min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Cous cous spinaci e uvetta
45 min
Cous cous al pesto e melanzane
30 min
Chili di seitan (vegan)
30 min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 min