Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Trota estiva
50min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al sale aromatico
55 min
Trota mimosa
35 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Branzino al cartoccio
1h 10min