Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g atum fresco s/ pele e s/ espinhas, cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de jindungo
- 250 g carôlo de milho
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 30 g banha
- 800 g leite de coco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3413.3 kJ / 815.8 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 36.6 g
- Doymuş Yağ
- 31.1 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 945.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bobó de camarão
45 min
Feijoada de lingueirão e batata-doce
2 Std. 55 Min
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1h 30min
Calulu de peixe
40 min
Técnica Penne
Değerlendirme yok
Gulab jamun com água de rosas
30 min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 Std. 5 Min
Bahji de cebola
30 min
Xarém de sardinha
50 min
Tofu de coentrada
20min
Xarém de conquilhas
3 Std.
Açorda de marisco
30 min