Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Fraîcheur de nectarine
25min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Mousse à l'abricot
3h 30min
Gaspacho de melon
10min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Mousse aux fruits rouges
5h
Mousse aux pommes
40 min