Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 543 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines à l'orange
1h 15 min
Mousse à l'abricot
2h
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Mousse aux griottes
2h 30 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Mousse aux fruits rouges
5h
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Coulis de fruits
10 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min