韓國牛肉海帶湯

韓國牛肉海帶湯

4.7 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛肉 切小片(約1公分)
    200 克
  • 白芝麻油 (冷壓)
    1 大匙
  • 柴魚醬油
    5 大匙
    5 大匙 日式醬油
  • 蒜頭
    2 粒
  • 海帶芽
    10 克
  • 1500 克
  • ½ 茶匙
  • 大蔥 斜切片
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 11.355 g
Kalori 448 kJ / 107 kcal
Yağ 5.509 g
Lif 0.634 g
Karbonhidrat 2.753 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...