Cihazlar ve Aksesuarlar
韓國牛肉海帶湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛肉 切小片(約1公分)200 克
-
白芝麻油 (冷壓)1 大匙
-
5 大匙 日式醬油柴魚醬油5 大匙
-
蒜頭2 粒
-
海帶芽10 克
-
水1500 克
-
鹽½ 茶匙
-
大蔥 斜切片50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
11.355 g
Kalori
448 kJ /
107 kcal
Yağ
5.509 g
Lif
0.634 g
Karbonhidrat
2.753 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
韓式家常料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan