Cihazlar ve Aksesuarlar
照燒洋蔥牛肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油15 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
蠔油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15.6 g
Kalori
1121 kJ /
268 kcal
Yağ
18.6 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
9.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
日本媽媽家常菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan