牛肝菌野菇燉飯

牛肝菌野菇燉飯

4.5 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 乾燥牛肝菌
    15 克
  • 600 克
  • 白米 洗淨
    300 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    100 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 高湯
    360 克
  • 帕瑪森起士粉 少許
  • 黑胡椒粉 少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 149.5 mg
Protein 11.5 g
Kalori 1755.1 kJ / 419.9 kcal
Yağ 11 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 10.7 g
Karbonhidrat 68.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...