蔥爆牛肉

蔥爆牛肉

2.8 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 火鍋牛肉片
    350 克
  • 醬油膏
    40 克
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 30 克
  • 洋蔥 切條(寬約0.5公分)
    150 克
  • 青蔥 切段(約3公分)
    15 克
  • 80 克
  • 味醂
    15 克
  • 綜合甜椒 切絲(寬約0.5公分)
    100 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 16.6 g
Kalori 1566.2 kJ / 374.7 kcal
Yağ 3.7 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 11.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...