蔥爆牛肉
TM5 TM6

蔥爆牛肉

2.8 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 350 克 火鍋牛肉片
  • 40 克 醬油膏
  • 10 克 米酒
  • 1 茶匙 太白粉
  • 15 克 蒜頭
  • 30 克 油
  • 150 克 洋蔥 ,切條(寬約0.5公分)
  • 15 克 青蔥 ,切段(約3公分)
  • 80 克 水
  • 15 克 味醂
  • 100 克 綜合甜椒 ,切絲(寬約0.5公分)

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1566.2 kJ / 374.7 kcal
Protein
16.6 g
Karbonhidrat
11.8 g
Yağ
3.7 g
Lif
1.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler