Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥爆牛柳
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛腰內肉 切條(約1公分x5公分)300 克
-
醬油膏20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
油30 克
-
蔥 切段(5公分)50 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
-
薑 切片10 克
-
洋蔥 切條(約1公分)80 克
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15.4 g
Kalori
775.7 kJ /
185.6 kcal
Yağ
10.8 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
8.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan