蔥爆牛柳

蔥爆牛柳

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛腰內肉 切條(約1公分x5公分)
    300 克
  • 醬油膏
    20 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 30 克
  • 切段(5公分)
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克
  • 切片
    10 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    80 克
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15.4 g
Kalori 775.7 kJ / 185.6 kcal
Yağ 10.8 g
Lif 0.8 g
Karbonhidrat 8.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...