Cihazlar ve Aksesuarlar
白菜五花肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油1 茶匙
-
蝦米1 茶匙
-
帶皮五花肉 切片(厚約0.5公分)200 克
-
醬油20 克
-
米酒30 克
-
大白菜 切段(約3公分)300 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蒜苗 切段(約2公分)50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.575 g
Kalori
897 kJ /
214 kcal
Yağ
17.45 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
2.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan