Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
荀絲香菇肉餡
- 100 克 桂竹筍 ,切段(約2公分)
-
20
克 豬油
veya 10 克 油 - 15 克 乾香菇 ,泡軟,切丁(約0.5公分)
- 2 大匙 油蔥酥
- 200 克 豬絞肉
- 2 大匙 醬油
- 2 茶匙 糖
- 1 大匙 米酒
- 3 大匙 水
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
包子麵糰
- 60 克 水
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 20 克 糖
- 210 克 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 70 克 牛奶
- 1 茶匙 油
蒸包子
- 600 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 個
- Kalori
- 1266.7 kJ / 303 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 35.7 g
- Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 2.8 g