蕃茄燉牛肉

蕃茄燉牛肉

4.5 20 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 45 dk
2 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 牛肋條 切段(約4-5公分)
    400 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    300 克
  • 罐頭番茄
    400 克
  • 乾月桂葉
    2 片
  • 紅酒
    30 克
  • 100 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 358.3 mg
Protein 40.6 g
Kalori 2612.7 kJ / 625.1 kcal
Yağ 37.9 g
Lif 4.1 g
Doymuş Yağ 14.8 g
Karbonhidrat 30.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...