Cihazlar ve Aksesuarlar
蕃茄燉牛肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 45 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
牛肋條 切段(約4-5公分)400 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)300 克
-
罐頭番茄400 克
-
乾月桂葉2 片
-
紅酒30 克
-
水100 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
358.3 mg
Protein
40.6 g
Kalori
2612.7 kJ /
625.1 kcal
Yağ
37.9 g
Lif
4.1 g
Doymuş Yağ
14.8 g
Karbonhidrat
30.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式家常美味秘密
44 Tarif
Tayvan
Tayvan