Cihazlar ve Aksesuarlar
芋頭燒雞
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
蔥 切段15 克
-
新鮮香菇 切片3 朵
-
芋頭 去皮、切塊(約3公分)350 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)500 克
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
水100 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
26.174 g
Kalori
1472 kJ /
351 kcal
Yağ
14.98 g
Lif
2.244 g
Karbonhidrat
26.273 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan