Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (20 aghi)
- 10 fagioli rossi in scatola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Gnocco emiliano
4h 50min
Millefoglie al cioccolato con coulis ai lamponi (per 2 persone)
45 min
Focaccia spinaci e olive
1 godz. 30 min
Grissini tricolore
3h
Grissini stirati
2h
Torta mimosa gelato
3h 30min
Omini di pomodori
1 godz.
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Gelato biscotto cioccostelle
3h
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40 min
Sorbetto alle caramelle fragoline
12h 30min