Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 230 g di farina di farro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di burro
- 200 g di salame cacciatorino, a fette sottili, a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Palline al prosciutto
1h 30min
Fiocchi di cacao
49h 30min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Grissoni rustici saporiti
1h 40min
Quiche ai pomodorini
1h
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Bignè con tre mousse
2h
Pizzette di finta sfoglia
45min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h