Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 54.6 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 21.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Brodetto di Fano
1h
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10 min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1h
Galette des rois ai marroni
Değerlendirme yok
Chop suey ai gamberi
1h
Smoothie papaya, menta e peperoncino
10min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Brodetto all'abruzzese
1 Std. 10 Min
Brodetto romagnolo
50min