Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 54.6 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 21.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Zuppa di pesce misto
40min
Luccio alla gardesana
50min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2小时 10 分钟
Brodetto di Porto Recanati
55min
Brodetto di Fano
1小时
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Zuppa gitana
1小时
Brodetto all'abruzzese
1 Std. 10 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min