Espaguetis a la carbonara a baja temperatura con espárragos y champiñones

1.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 raciones

Malzemeler

Espárragos y champiñones dorados
  • 30 g de aceite de oliva
  • 225 g de champiñones blancos frescos en cuartos
  • 125 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa), en trozos de 3 cm
  • 1 - 2 pellizcos de sal
Salsa carbonara
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de queso pecorino en trozos
  • 1 huevo
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
Cocción de pasta
  • 320 g de espaguetis
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 1351.1 mg
Protein 26.1 g
Kalori 2315 kJ / 553 kcal
Yağ 21.1 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Karbonhidrat 64.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...