Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 400 g Wasser
- 400 g Rotwein
- 800 g Rotweinessig
- 400 g brauner Zucker
- 4 Lorbeerblätter
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Pimentkörner
- 4 rote Zwiebeln, in feinen Ringen
- 24 Matjesfilets
- 3 Bund Dill
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinierte Möhren
50min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Labskaus
50min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Matjesrollen mit Sherry-Rotkrautfülle
45min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50min
Steckrüben-Cremesuppe
50min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Remoulade
10min
Mallorquinische Fischsuppe
35min