Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 400 g Wasser
- 400 g Rotwein
- 800 g Rotweinessig
- 400 g brauner Zucker
- 4 Lorbeerblätter
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Pimentkörner
- 4 rote Zwiebeln, in feinen Ringen
- 24 Matjesfilets
- 3 Bund Dill
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjes-Katersalat
55min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Marinierte Möhren
50 Min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Graved Lachs
48 Std.