Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 500 g Zwiebeln, klein, geschält
- 40 g Öl
- 50 g Balsamico, dunkel
- 30 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotweinbutter
3h 20min
Parmesancreme
5min
Paprikabrösel
30min
Makrelen-Tapenade
10min
Thunfischmousse
10min
Wintersalat
10min
Bloody Mary Suppe
25min
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Aioli light
5min
Kartoffeln in scharfer Tomatensauce
35min
Balsamico-Paradeiser
25min