Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetarian Beehoon
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
5 portions
Malzemeler
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
755.8 mg
Protein
4.6 g
Kalori
2395 kJ /
572.4 kcal
Yağ
15.3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Karbonhidrat
106 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We Celebrate our Uniqueness
19 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Gula Melaka Kaya
35 dk
Hainanese Chicken Rice
4sa 5 dk
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 dk
Ginger Fried Rice
15 dk
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 dk
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Sambal Brinjal
40 dk
Bicol Express
45 dk
Ginger Scallion Fish Slices
40 dk
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3sa 30 dk