Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetarian Beehoon
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
5 portions
Malzemeler
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
755.8 mg
Protein
4.6 g
Kalori
2395 kJ /
572.4 kcal
Yağ
15.3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Karbonhidrat
106 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We Celebrate our Uniqueness
19 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Char Kway Teow
25 dk
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Değerlendirme yok
Date and Oat Drink
20 dk
One Pot Chicken Rice
50 dk
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 dk
Buttermilk Chicken
1sa 10 dk
Mee Siam Kuah
1sa 5 dk
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 dk
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 dk
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 dk