Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
TM6 TM5

Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup

4.2 (5 değerlendirme)

Malzemeler

Chicken and marinade

  • 300 g boneless chicken thighs, cut in strips (2 cm)
  • 1 tbsp light soy sauce
  • ½ tsp dark soy sauce
  • 1 tbsp cornflour (starch)

Egg mixture

  • 3 eggs
  • ½ tsp salt

Tomato soup and bak choy

  • 2 garlic cloves, unpeeled
  • 30 g olive oil
  • 5 g fresh ginger, thinly sliced
  • 2 tomatoes, medium size, cut in pieces (3 cm)
  • 2 stalks spring onions, white parts only
  • 700 g hot water
  • 1 chicken stock cube
    veya 1 heaped tablespoon chicken stock powder
  • 200 g bak choy (see tip)
  • 1 tbsp cornflour (starch)
  • 3 tbsp water
  • 5 g sesame oil
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 pinch sugar
  • 1 dash white pepper powder
  • shallot oil, to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1160 kJ / 277 kcal
Protein
19 g
Karbonhidrat
9 g
Yağ
18 g
Doymuş Yağ
5 g
Lif
2 g
Sodyum
943 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler