Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1135 g chicken breast, skin on or skinless, boneless, skinless
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g artichoke heart, marinated, drained and halved
-
115
g Kalamata olive, pitted, drained
veya 115 g olive, green, pitted, drained - 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tablespoon extra virgin olive oil
- 5 garlic clove
- 10 sprig dill, fresh, leaves only, to taste
- 115 g red bell pepper, stem and seeds removed, quartered
- 115 g red onion, quartered
-
1
tbsp oregano, dried
veya 5 sprigs oregano, fresh - 340 g heirloom tomato, quartered
- 3 bay leaf, dried
- 1 lemon, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1223 kJ / 292.3 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 18.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 493.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Chunky Guacamole
10min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Cholent
4h 50 min
Hearty Seafood Chowder
1h
Beef Stroganoff
40min
Angolan fish stew (Calulu)
50 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min